Jouw fotograaf 

Hi, Ik ben Nienke

OVER

Voor wie mij nog niet kent, dit ben ik Nienke te Brinke, 39 jaar, getrouwd met Jan en samen hebben wij 4 kinderen. We wonen in Barlo een buurtschap in de gemeente Aalten.

Ik ben een enthousiaste en spontane fotograaf die graag de mooie momenten vastlegt, en iemand die niet kan stil zitten. Naast mijn drukke gezin en mijn baan fotografeer ik graag.

Waardevolle momenten vastleggen van een zwangere buik, een kleine baby, familie of bruiloft. Zo kan ik een mooie blijvende herinnering maken van jouw baby, mooie gezin of familie

Een foto maken kan iedereen. Maar een foto maken waar de emotie vanaf spat, iemand vast leggen zoals hij echt is of prachtig licht vangen, dat kan niet iedereen.

Mijn liefde voor fotografie begon na de geboorte van onze dochters. Het was een intensieve periode en in deze periode zijn er foto's gemaakt door Stichting Earlybirds. Na het zien van deze foto's werd ik erg enthousiast en wilde dit ook kunnen. Er volgden diverse workshops en tijd om te gaan oefenen. Op een gegeven moment wil niet alleen je eigen gezin fotograferen en wil je meer! Het begon allemaal heel klein in 2017 met wat gezinnen te fotograferen. In 2020 kwam dan ook tijdens de Corona periode mijn eerst bruiloft voorbij, wat als snel zijn vogelvlucht begon te krijgen. Of het nu een lieve baby, een gezellig gezin of een toffe bruiloft is, er komen zoveel liefdevolle en gezellige momenten voorbij tijdens deze shoots. Zo iets moois!  DIT ZIJN DE MOMENTEN DIE JE IN EEN DOOSJE WILT STOPPEN!

Deze liefdevolle en gezellige momenten komen voor in het dagelijks leven of op de dag van jullie huwelijk. Het moment dat je om je heen kijkt, en beseft dat al deze mensen aanwezig zijn om samen met jullie, jullie liefde te vieren. Deze momenten leg ik vast. Deze momenten wil je bewaren en in een doosje stoppen. Dit is waarom ik fotograaf ben.

MIJN VERHAAL

Spontane momenten / Relaxt  / Liefdevol / Ongedwongen / Plezier / Ontspannen / Gezelligheid / Geen poes pas

ik STAAT VOOR ...

Fotograferen is mijn passie. De passie voor het vastleggen van mooie en liefdevolle momenten zoals ze zijn. Geen studio of gedwongen poses, maar een speelse ontspannen manier van fotograferen zonder poespas. Ik fotografeer natuurlijk en ontspannen en leg je ongemerkt vast zoals je echt bent. Pure momenten en het vast leggen van de liefde tussen de mensen die ik fotografeer of dit nu tijdens een gezinsshoot is of tijdens een bruiloft. Mijn fotografie stijl is licht, kleurrijk, warm en puur. 

"Het vastleggen van mooie en liefdevolle momenten zoals ze zijn."  

MIJN passie

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten

@nienketebrinke_fotografie

Volg me op Instagram

Menu