Trouwfotografie

Info + PRIJZEN

Wauw wat gaaf, je bent ten huwelijk gevraagd en je hebt JA gezegd!
Nu ben je officieel verloofd en kan het plannen van jullie bruiloft beginnen. 

Maar help waar moet je beginnen?
Er komen allerlei vragen op je af, de bruidsjurk, de trouwlocatie, de gastenlijst, en ga zo maar door. En o ja, vergeet de trouwfotograaf niet. Iemand die de hele dag MET jou beleefd en de mooiste momenten voor jou vast legt zodat je hier met veel liefde nog op terug kan kijken. Daar help ik graag mee als fotograaf.

Wauw! We hebben voor onze bruiloft gekozen voor Nienke als trouwfotograaf! Daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Nienke is een enthousiast persoon die passie heeft voor fotografie, en tegelijkertijd onzichtbaar (zoals een fotograaf hoort te zijn). Geeft fijne tips om ervoor te zorgen dat de foto's nog mooier worden. En dan hebben we het nog niet gehad over het bewerking van de foto's. Zo prachtig, precies wat bij onze stijl hoort: een lichte, warme en pure stijl. Nienke heeft ook goed naar al onze wensen geluisterd. Zo zijn onze dierbaren prachtig gefotografeerd. Ook een snelle preview van de bewerkte foto's die we binnen één dag al hebben ontvangen! Echt top! We genieten elke keer wanneer we de foto's terugkijken!! Nienke zal ik zeker aanraden! Familie en vrienden zijn ook zo enthousiast van alle foto's! Tip: boek Nienke!


"Wauw, prachtige foto's, met passie gefotografeerd!"

Enthousiast? 

Ben jij enthousiast geworden en spreekt mijn stijl jou aan? Twijfel dan niet en stuur me een berichtje en ontvang de trouwbrochure!

@nienketebrinke_fotografie

Volg me op Instagram

Menu