Trouwfotografie

Infomatie 

Wauw wat gaaf, je bent ten huwelijk gevraagd en je hebt JA gezegd!
Nu zijn jullie officieel verloofd en kan het plannen van jullie bruiloft beginnen. 

Maar help waar moet je beginnen?
Er komen allerlei vragen op jullie af, de bruidsjurk, de trouwlocatie, de gastenlijst, en ga zo maar door.
En o ja, vergeet de trouwfotograaf niet. Iemand die de hele dag MET jullie beleefd en dat wil je natuurlijk op de mooiste manier vastgelegd hebben, zodat jullie deze dag nooit meer gaan vergeten. Laat dat nou precies mijn doel zijn, jullie dag perfect vastleggen, zodat je het nooit meer vergeet.

Liefdevolle trouwfotografie

Ook goed om te weten

Portfolio

Pakketten

Niet alleen de grote momenten, maar ook alle kleine momenten tussendoor. Momenten waarvan je misschien niet eens door hebt gehad dat ze gebeuren of dingen die je na een paar dagen al weer vergeten bent omdat er simpel weg zo ontzettend veel op je af komt die dag. Ik leg alles voor jullie vast, in een lichte, warme en kleurrijke stijl. 

Worden jullie net zo blij en enthousiast van mijn foto's, stijl en aanbod als ik? Laten we dan een kennismakingsgesprek plannen zodat we elkaar beter leren kennen. Tijdens deze kennismaking laat ik jullie nog meer van mijn portfolio zien en kunnen jullie mij alle vragen stellen die je wilt.

Dit is ook HET moment om jullie wensen en verwachtingen naar mij toe uit te spreken. Samen kiezen we dan welk pakket het beste bij jullie past. Zodat jullie de perfecte ervaring krijgen.

Vraag vrijblijvend mijn uitgebreide trouwbrochure aan met alle informatie.
 

Alle pakketten zijn inclusief

- Kennismakingsgesprek  
- Inclusief feestfotografie
- Bruidsalbum 20 x 20, mogelijkheid tot upgraden 
- USB-stick met al jullie foto's
- Snelle levering preview
- Alle geselecteerde beelden professioneel bewerkt
- Kleur
- Eerste 20km reiskosten, daarna: €0,35/km
- Exclusief eventuele parkeerkosten

- Bruiloften zijn te boeken vanaf 7 uur fotografie
- Een ander aantal uren dan de pakketten? Geen probleem!Pakketten

Terug naar overzichtNa het gesprek / de offerte, ontvang je van mijn de factuur en aanbetaling en na voldoening hiervan is het officieel! Ik ga jullie prachtige bruiloft vast leggen voor jullie.

Voor de bruiloft ontvangen jullie een vragenlijst en hebben we nog contact, zodat ik op jullie mooie dag geen vreemde ben EN zodat ik op de hoogte ben van al jullie mooie plannen.

Wil je graag een loveshoot vooraf? Superleuk!!
Je kan zo al vast even wennen aan het voor de camera staan en deze foto's kan je natuurlijk ook gebruiken op je trouwkaart!
Dit kost 245,- incl minimaal 15 bestanden.Goed om te weten

Terug naar overzicht

Enthousiast? 

Ben jij enthousiast geworden en spreekt mijn stijl jou aan? Twijfel dan niet en stuur me een berichtje en ontvang de trouwbrochure!

@nienketebrinke_fotografie

Volg me op Instagram

Menu